تاثیر داشتن وب سایت بازرگانی شخصی در صادرات

Jan 07, 2024
آموزش صادرات
تاثیر داشتن وب سایت بازرگانی شخصی در صادرات

در دنیای امروز با گسترش فضای وب و استفاده روزافزون مردم از اینترنت، روش‌های جدیدی برای بازاریابی بین‌المللی و پیدا کردن مشتریان خارجی ایجاد شده است. یکی از این روش‌ها، استفاده از سایت بازرگانی شخصی است که برای جذب مشتریان خارجی و صادرات محصولات و خدمات، طراحی می شوند.

در حوزه بازرگانی بین‌الملل، بسیاری از شرکت‌های کوچک، متوسط و نوپا نمی‌توانند هزینه‌های سنگین بازاریابی بین‌المللی خود را بپردازند و حتی امکان شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی خارج از کشور را ندارند. اما این موارد دلایلی برای توقف و خروج این شرکت‌ها از چرخه بازرگانی نیستند.

بهترین ابزار برای این نوع شرکت ها، ایجاد وب سایت تجاری و بازرگانی و کار با سایت های معتبر جهانی است. این سایت‌ها به سازمان‌ها امکان می‌دهند تا با ایجاد پروفایل رایگان یا با پرداخت مبلغی، به منابعی مانند آنالیز رقبا، لیست خریداران خارجی، نمایش محصولات و برقراری ارتباطات مفید دسترسی پیدا کنند و با مدیریت بازاریابی بین‌المللی ، به توسعه و رشد بازار خود برسند.

اولین و مهمترین عامل در بازاریابی بین‌المللی، سایت شخصی یا شرکتی شما است. بنابراین، به موارد زیر در راه‌اندازی و افزایش اثربخشی آن توجه کنید.

نکات مهم طراحی سایت بازرگانی

تاثیر داشتن وب سایت بازرگانی شخصی در صادرات
در طراحی سایت شرکت‌های صادراتی، نکات مهمی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید. اولین مرحله قبل از شروع به کار در بازاریابی بین‌المللی، طراحی یک وبسایت مناسب با کسب و کار و محصولات شرکت است. وب سایت صادراتی حتما باید از نوع وب سایت های بازرگانی باشد و نوع کسب و کار را پوشش دهد. دقت داشته باشید که وب سایت بازرگانی شما باید در دسته بندی وب سایت های بازرگانی ثبت شود.

برای ایجاد یک سایت، ابتدا باید یک دامنه یا آدرس وبسایت تهیه کنید.

یک وبسایت تجاری خوب و استاندارد باید از یک دامنه کوتاه و مرتبط با کسب و کار استفاده کند. بهترین روش، انتخاب نام برند بعنوان دامنه است ولی همانطور که نام دامنه مهم است، پسوند آن نیز اهمیت دارد. به شرکت‌های بازرگانی توصیه می‌شود پسوند ".com" را در انتهای نام برند خود انتخاب کنند. این پسوند مخفف "Commercial" یا "تجاری" است و از نظر تأثیر بر کاربران، اهمیت ویژه‌ای دارد. همچنین، این پسوند یکی از پرکاربردترین دامنه‌های جهانی است. البته در انتخاب پسوند دامنه هیچ محدودیتی وجود ندارد.

به عنوان مثال، آدرس "www.example.com"، دامنه "example" و پسوند "com" را دارد.
 

انتخاب هاست مناسب برای دامین

هاست(Host)   بخشی از یک سرور است که به عنوان میزبان دامنه و تمامی اطلاعات مربوط به سایت شامل اطلاعات دیداری و غیردیداری (مانند کدها) عمل می‌کند. در انتخاب هاست، باید به نکات مهم زیر توجه کرد:

  • قبل از خرید هاست، بهتر است اعتبار و قابلیت ارائه خدمات شرکت ارائه دهنده هاست را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که شرکت موردنظر دارای لایسنس و استانداردهای لازم است.
  • امنیت سرور و هاست بسیار مهم است. بررسی کنید که شرکت ارائه دهنده هاست اقدامات لازم را برای مقابله با تهدیدات امنیتی مانند حملات سایبری و آسیب‌پذیری‌های طبیعی و غیرطبیعی انجام می‌دهد. از این طریق می‌توانید از دسترس خارج شدن سایت و خدشه دار شدن برندتان جلوگیری کنید. همچنین، بررسی کنید که سرویس هاست ارائه شده از نظر ارتباط با موتورهای جستجو و رتبه بندی سایت تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.
  • اطمینان حاصل کنید که شرکت ارائه دهنده هاست قابلیت ذخیره سازی بک‌آپ‌های سایت شما را دارد و همچنین پشتیبانی شبانه‌روزی ارائه می‌کند. این امکانات بسیار مهم هستند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، اطلاعات و سرویس سایت خود را از دست ندهید.
  • اطمینان حاصل کنید که شرکت ارائه دهنده هاست به شما کنترل پنلی جهت مدیریت هاست خریداری شده ارائه می‌دهد. این کنترل پنل به شما امکان می‌دهد تا به راحتی تنظیمات و مدیریت هاست خود را انجام دهید.


با رعایت این نکات، می‌توانید هاست مناسبی را برای سایت خود انتخاب کنید.

انتخاب قالب مناسب در طراحی سایت بازرگانی شخصی

انتخاب قالب مناسب در طراحی سایت بازرگانی شخصی

قبل از طراحی سایت خود، بهتر است وقتی را برای بررسی سایت‌های رقبا و همکارانتان اختصاص دهید. در این بررسی‌ها، مزایا و معایب آن‌ها را در یک چک لیست یادداشت کنید. سپس در بخش دیگری از این چک لیست، خدمات و مزایا ویژه خودتان را بنویسید. در نهایت، برای طراحی سایت بازرگانی با یک وبمستر یا طراح سایت حرفه‌ای مشورت کنید.

داشتن سایتی با بومی سازی و یا داشتن مترجم به زبان‌های مختلف، یکی از نیازها و حتی الزامات سایت‌های تجاری در حوزه بین‌المللی است. آمارها نشان می‌دهد که مشتریان با سایت‌های هم زبان خود بیشتر ارتباط برقرار کرده و خرید بیشتری انجام می‌دهند. بنابراین، علاوه بر زبان فارسی، از مترجمانی به زبان انگلیسی و زبان‌های دیگر بر اساس حجم صادرات و یا آمار ورود کاربر به سایتتان استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر شرکت شما صادرکننده خرما به عراق و روسیه است و توانایی صادرات به کشورهای دیگر را هم دارد، سایت این شرکت نیاز به مترجم عربی و روسی را هم دارد. همچنین، حتماً آدرس سایت خود را روی بسته‌بندی محصولاتتان قید کنید. اطلاعات موجود بر روی بسته‌بندی محصولات می‌تواند مانند به صورت مثل یک کارت ویزیت عمل کند و به برقراری ارتباط و افزایش فروش محصول کمک نماید.

سئو سایت بازرگانی

قبل از طراحی سایت خود، بهتر است برای دیده شدن در موتورهای جستجو، محتوای قوی و غنی را برای سایتتان در نظر بگیرید. قبل از افزودن متون و داده‌ها به سایت، هدف و بیزینس کسب و کار خود را مشخص کنید. اگر بازار داخلی برای شما اهمیتی ندارد، از ابتدا زبان پایه سایت خود را به انگلیسی تنظیم کنید. سپس بر اساس هدف یا اهداف کسب و کارتان، کلمات کلیدی مناسب را با استفاده از گوگل یا ابزارهای تخصصی دیگر شناسایی کنید و در تولید محتوا و سئو سایت خود تمرکز کنید.

براساس هدف‌های کسب و کارتان، از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید. همچنین، در سئوی سایت شرکت‌های صادراتی، از عباراتی مانند "Supplier"، "Exporter" و "Producer" استفاده کنید. اگر در این زمینه تجربه کافی ندارید، بهتر است این کار را به افراد متخصص و با تجربه بسپارید تا در بازه زمانی مشخص، سایت شما را به نقطه مورد نظر برسانند. هرچه سایت شما سئوی قوی و اصولی تری داشته باشد، جایگاه شما در موتورهای جستجو بالاتر خواهد بود و این باعث افزایش فروش شما می‌شود.

پس حتما سایت بازرگانی خود را سئو کنید. این بسیار مهم است و به کسب و کار شما بسیار کمک خواهد کرد.

عوامل موثر در موفقیت طراحی سایت بازرگانی شخصی

عوامل موثر در موفقیت طراحی سایت بازرگانی شخصی

  • انتخاب قالب مناسب
  • محتوای مناسب و به درد بخور
  • داشتن رابط کاربری خوب
  • استفاده از هاست با کیفیت
  • سرعت بالای سایت
  • چند زبانه بودن سایت

کلام آخر

با داشتن وب سایت شخصی می توانید آدرس وب سایت خود را در کارت ویزیت خود ثبت کنید و سایت را به مشتریان خود معرفی نمایید. همانطور که گفته شد داشتن سایت شخصی بازرگانی در رونق کسب و کار و صادرات شما اهمیت بسیاری دارد. نکات مهمی که در این مطلب برای طراحی اصولی سایت های بازرگانی گفته شد را مد نظر قرار دهید تا سایت شخصی بازرگانی حرفه ای و جذابی داشته باشید.

پستهای اخیر

صادرات پوشاک

Oct 07, 2024
آموزش صادرات

فریت بار چیست؟

Oct 06, 2024
آموزش صادرات

صادرات مصالح ساختمانی

Oct 05, 2024
آموزش صادرات

صادرات محصولات پتروشیمی

Oct 04, 2024
آموزش صادرات

صادرات شیر

Oct 01, 2024
آموزش صادرات

صادرات میوه خشک

Sep 30, 2024
آموزش صادرات

صادرات خرما

Sep 29, 2024
آموزش صادرات

صادرات صنایع چوبی

Sep 25, 2024
آموزش صادرات

صادرات کود اوره

Sep 24, 2024
آموزش صادرات